Organic Pharmacy - Carrot Butter Cleanser - 75 ml

En rensende hudbalsam til alle hudtyper, der effektivt fjerner make-up og forhindrer fremkomsten af urenheder. Efterlader din hud blød og frisk, og skaber balance i hudens olieproduktion.
450,00 DKK

Varen er ikke på lager

Beskrivelse

Detaljer

Organic Pharmacy Carrot Butter Cleanser er en fantastisk rensende balsam, der smelter, når den kommer i kontakt med huden. Kan bruges til alle hudtyper, også til fedtet hud, da den skaber balance i hudens olieproduktion. En eksklusiv creme, der indeholder antioxidanter af gulerod og calendula, og beroliger din hud med rosmarin og lavendel – en meget dyb, men blid rensning af huden!
Organic Pharmacy Carrot Butter Cleanser fjerner make-up rester såvel som snavs og forurening. Huden bliver renset fuldt ud, efter den daglige opbygning af urenheder, og efterlader dig med en følelse af fantastisk blød og smuk hud.
Det vigtigste for at opnå og opretholde en smuk og sund hud, er ved rensning. Hvis huden ikke renses, bliver døde hudceller ikke fjernet, og de produkter der bruges efterfølgende, vil ikke have den samme effektive virkning.
Organic Pharmacy Carrot Butter Cleanser er en bedst sælgende favorit!

Anvendelse

 • Det anbefales at rense huden med Organic Pharmacy Carrot Butter Cleanser om aftenen
 • Massér med fingrespidserne en lille smule af cremen på tør hud i hele ansigtet – især omkring øjeområder for at fjerne make-up
 • Anbefales at bruges med Organic Pharmacy Organic Muslin Cloth
 • Skyl din Organic Muslin Cloth med varmt vand og vask forsigtigt ansigtet med den, for at fjerne rester af make-up og creme.
 • Skyl derefter dit ansigt med koldt vand for at booste cirkulationen - efterlader din hud blød og frisk
 • Ingredienser

  Yderligere information

  Ingredienser Nej

  Bedømmelser

    Indlæser...