iD Hair

  Det danske frisørmærke ID Hair har på kort tid cementeret sig som et af verdens bedste indenfor hårvoks til drenge og piger, og producerer i dag en lang række populære produkter til alle slags hår og frisurer. Hvilken type hårvoks fra ID Hair som passer bedst til netop dig, kan du finde ud af på vores liste herunder, hvor vi har forklaret de forskellige gængse vokse lidt nærmere. Vi anbefaler hårvoks fra ID Hair af flere årsager, men lægger især vægt på at produkterne er designet og sammensat efter skandinavisk hår, hvorfor de egner sig rigtig godt til netop danskere.

  ID Hair Beach Gum
  er en alsidig hårvoks til mange forskellige hårtyper, som giver det eftertragtede strandlook uden brug af saltvandsspray og lignende produkter.

  ID Hair Dusty Bronze
  er en hårvoks produceret specielt til dem, der gerne vil have mulighed for at lave en fed frisure uden at man egentlig kan se voksen i håret. Et matsort produkt til simple frisurer.

  ID Hair Extreme Titanium
  er en af ID Hair’s store sællerter, som kan bruges til nærmest alle slags hårtyper, så længe håret er forholdsvist kort og frisuren er simpel.

  ID Hair Hard Gold
  er ’den med det sorte låg’ og ID Hair’s mest populære produkt. Her får du en fugtig men alsidig hårvoks til det korte skandinaviske hår.
  Hårvoks fra ID Hair er altid det sikre valg, når du skal finde den helt rette hårvoks. Køb i dag og få den perfekte frisure.

  5 vare(r)

  Sorter faldende
  pr. side

  5 vare(r)

  Sorter faldende
  pr. side